Фирма: МД ШОП ЕООД

ЕИК: 206503569

Данъчен адрес: гр. ВИДИН ул.'' АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ '' 30

toolBG.com е онлайн магазин за резервни части

Предлагаме голямо разнообразие от части за бензинови тримери, части за бензинови резачки, части за акумулаторни пръскачки.

Подържаме в наличност целогодишно обявените в сайта продукти. Предлагаме и части за бензиновите тримери и резачки на марките

STIHL, PARTNER и Husqvarna.

Сайта разполага и с наличност от най-търсените модели месомелачки, моторни триони, тримери, акумулаторни пръскачки за вашето стопанство.

Поръчайте вашият продукт в сайта, поръчката в сайта е изключително улеснена, целта е клиента да не губи време в излишно попълване на информация.

Добавете продукт в количката - натиснете бутона 'ПОРЪЧАЙ' - попълнете имена, телефон, и адрес - натиснете бутона 'ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА'
Готово вашата заявка е приета и ще бъде изпратена!

В случайте когато търсения продукт не е наличен в нашия сайт, моля изпратете ни снимка и модел на продукта който търсите. Ние ще го потърсим за вас и предложим възможно най-добрата цена за него.

Вашата поръчка ще бъде доставена възможно най-скоро. Обикновено клиентите получават своите продукти на следващия ден или в срок до 2 дена в случай, че населеното място не се обслужва от СПИДИ ежедневно!

Опаковаме грижливо всеки продукт, за да бъде транспортиран безопасно и с ненарушена цялост до клиента. Използваме омекотяващи опаковъчни материали, бабъл и картонени кутии.

Поръчайте при нас!

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

local_phone